Friday, November 16, 2012

Produk Rambut Kegemaran Saya


Aku ni kalo bab2 penjagaan rambut memang liat nak ke salon kecuali nak trim je aku terpaksa jugak ke salon..
So memandangkan kemalasan nak ke salon,wajib lah pilih produk2 yg terbaik untuk rambut panjang mayang mengurai aku ni kan..sape tak sayang mahkota nan satu ni oiiii..
Sekarang rambut aku sangat kering sebab effect kaler..so aku sgt pentingkan penggunaan shampoo+mask+serum yg sesuai..
Sekarang rambut aku mmg dah semakin ok lepas aku jumpa satu produk yg jadi kegemaran aku skang ni..
 
Mask dan serum dari REDKEN  all soft..botol kaler coklat/gold yer..mask aku apply 2 kali seminggu..serum REDKEN all soft argan-6 memang aku apply tiap kali lepas mandi or sebelum kuar rumah..
Serum ni mmg feveret aku skang sebab rambut rasa lembut,tak berminyak and tak kering..
Serum aku beli dari ZALORA dengan harga RM95 / 90ml.. Mahal skit berbaloi sebab puas ati..
Mask plak aku beli kat salon..harga lupa plak..setakat ni dah berbulan aku pakai and tak habis2 pun lagi..agak berbaloi jugak eh..nak2 lg untuk rambut panjang mayang mengurai cam aku ni..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

azra said...

Kak Lilly.. sama dgn Azra. Azra baru je beli last week :)

DaZzlingLilLy said...

azra-bestkan pakai produk ni rambut jadi lembut