Thursday, November 29, 2012

Si Dia yang dot dot dot.....

Tadi kat jalan nampak  'something' memecut dari belakang..
tu pun tgk kat side mirror
terus aku yg duk kat lorong kanan masuk lorong kiri
bagi jalan kat dia lalu..
Perghhhhh...
 
Pic:googled
 
cuma yg aku nmpk tu kaler kelabu...memang terliur lah hakukan..
rasa cam iskkkk...smartnya si dia ni..
Dulu2 tak suka pun..skang rasa cam sesangat semat lah!
 
Tapi agaknya mampu simpan harapan je lah kat si dia ni..
memang tak mampooooo...
nak sedapkan ati terus terpikir camni:
"Eleh kalo keta semat pun tp yg bawak tu perut buncit,kepala botak or rambut beruban nak wat apa kan?..baik aku yg bawak keta v*va camni lagi untung sebab selim melim vogue cantik jelita.."
Ayat pompuan dengki tahap nak mampos!...hahahhahaha..
 
 
 
 
 


2 comments:

Has Honeylanz said...

hahahha...tak blh menahan ayat sedapkan hati lilly tu :)

DaZzlingLilLy said...

Has-ayat sedapkan hati tu sebenarnya panjang lagi akak..tapi kang tulis kat sini ada yg muntah ijau..muahhaahahahhaha