Friday, December 28, 2012

Brands Innershine OPC

Semalam dah try minum Innershine OPC..
Bangun pagi ni terus rasa muka berseri-seri wpun baru bgn tidoq..hahahahaha..#pooorahhhceitperasan..joking k!
Sekotak ada 8 botol,saja nak try tgk iklan cam best..tapi rasa dia tak sesedap kinohimitsu,rasa ala2 innershine prune yg tak pekat.Innershine prune lg sedap dari OPC nih..
Dari segi keberkesanan mmg taktau lg camna sbb baru je beli..harga tak ingt nnt aku update kt sini..tapi below 80..boleh lah kan dlm range mampu milik lg..
Ok tu je nak update tuk hari ni..selamat bekerja u ols..esok dah weekend..
Sent by Lilly from her BlackBerry® smartphone

5 comments:

LidiaSuraya said...

Nnt jgn lp update keberkesanannya ok ;)

Has said...

owh..nama dia cik City ke? baru tau. Lilly lom ada lg kan color biru.

Nurhayati said...

buat pic sblom dan selepas.. tapi sebelum pun dah cantik.. kalau selepas, tak tau nak kata ape dah hehehe

yuri said...

Sis dh xconsume dn hans k?

DaZzlingLilLy said...

LidiaSuraya-ok insyaallah akan di update..

Has-hehe..jom jamu2 mata

Yati-hehe yati dah jemu kot tgk pic i..hahaha..

yuri-lama dah stop dnhans,sebelum ni amik collagen catalyst