Saturday, December 1, 2012

Hello December


Olla gals..
Watpa hari ni? Kejap je kan dah december..akhir tahun dah pun..
Macam biasa keja akan makin bizi bila masuk akhir tahun..
Takdak apa pn nak hupdate hari ni actually..saja nak letak pic aku kat entry ni..hahaha..

Macam biasa tuan blog mmg suka posing wpun dia jarang2 letak pic dia posing..malu lettuew!
Hari ni pki t-shirt itam simple n skinny merah je..malas nak iron bagai..

Ok selamat berhujung minggu u ols..☺
Sent by Lilly from her BlackBerry® smartphone

3 comments:

Nurhayati said...

kan..kejap je bulan 12 dah.. habis dah tahun 2012..

Has Honeylanz said...

december bulan honeymoon kami :)

DaZzlingLilLy said...

yati-tu la pejam celik pejam celik kejap je nak msk tahun baru dah

sis has-bestnyer...lgpun december cuti sekolah leh bwk kids jalan2 kan