Sunday, December 16, 2012

Jamu2 mata tengah bulan

Jumaat lepas aku ke penang dgn akak ,maksu and lil cousins..
Memandangkan bnyk masa sempat lah aku tawaf gurney plaza and queenbay mall..
Skang musim YES tapi tak banyak pn sale..hairan aku!
Aku kalo ke gurney plaza wajib masuk Dorothy Perkins and Charles & Keith..tapi takdak sale ler pulak..
Last2 beli jugak lah sebab dah suka..hehe..
Tapi terkilan sebab yg aku suka ni mahal,nak2 lagi skang tgh bulan gaji dah tinggal serdak..huhuhu..
 
Teal peplum dress...haishhhh..sabaq2....nanti gaji masuk blh beli..
Wpun gaji tinggal serdak ada hati nak tgk Fitflop..tapi awat aku cari tak jumpa...kat mana Fitflop menyorok dlm Gurney Plaza tu kengkawan?
Ke QB pun bnyk merayap tengok2 je...GAP baju mcm hampeh..tapi BabyGAP punya lawa2..GUESS pun langsung takdak sale..beg2 je yg ada sale..PADINI semua2 tu mmg ramai org..bnyk gak item lawa2..ALDO pun ada sale u ols..tp yg aku kenan takdak size..mencik!..
Last2 ke QB sekadar pegi kedai ni beli menda kecik2..and renew membership..
 
 
Tapi puas ati lah dpt beli baju baru..hehehe..pompuan ni kan biasa lah kalo blh hari2 nak pakai baju baru..hahahhaha..
 
Bersama dengan penunggu pintu QB sempena Krismas...hehehe..
 
 


6 comments:

Anonymous said...

Salaam.. fitflop ada kat Parkson, Gurney Plaza. depan counter bayaran, tak ingat tingkat berapa.

DaZzlingLilLy said...

Anon-kat area kasut2 ker?..i pusing habis dlm parkson tu tp still tak jmp..maybe next time jumpa..hehe

Has Honeylanz said...

lilly...camne nk jd prestige vip la senza? ada min purchase ke? selalu guna card adik ipar je

DaZzlingLilLy said...

Has-akak rasanya dia takde min purchase,kena bayar rm30 utk jadi member..

Anonymous said...

rasa 1 level up dari tempat kasut wanita. tanya salesgirl depa tau.. saya dulu pun mcm tu, tau ada tapi cari tak jumpa :)

DaZzlingLilLy said...

anon-lupa plak nk tanya salesgirl aritu..lenkali konfirm kna tanya