Thursday, December 27, 2012

Kegilaan Terbaru..

Actually dah lama suka dgn cik 'CITY' nih..
Tapi as usual lah kan kaler di mesti berubah2 ikut musim..
Tapi kaler merah and blue black mmg menjadi pujian hati aku selamnya..
Untuk koleksi Fall/Winter semua kaler2 terang yg available..
Yang terbaru aku suka kaler LAGON
Ataupun bahasa mudah biru muda ala turquoise..
 
(Both pic:purseblog.com)
perghhhhh...lawa kan..sangat biruuuuu...

nak2 datang sepakej dgn si kecik...memang menawan..
 
Tapi kalo aku lah kan...kalau okeh....
Wallet mesti beli kaler kuning..baru lah anak jati perlis..hehehhe..
Buat masa sekarang atau lebih spesifiknya tahun ni dah habis kuota..so tengok jamu mata sampai meleleh ayaq liuq ja lah...
Duit bonus???
Apa ko hingat aku ni JUSA?..
Bonus pn dah tinggal serdak ja nih...heheheh..
Apa2 pun syukur dapat jugak  merasa bonus sebulan...
Jom sambung wat keja...dah segar mata lepas tgk kaler biru lagon..
 


4 comments:

FaRah Baharom said...

cantikk!!!

Anonymous said...

bonus ASB coming, boleh sambung soppeng lagii

miSsMawar... said...

i punnnn... tgh dok simpan duit dlm tabung angry bird.. hahaha

DaZzlingLilLy said...

Farah-kan? tu yg tertambat hati ni

Anon-hehehe..kita tak bnyk simpan dlm asb..

kak mawar-klass tabung angry bird,i pki bebear jer..