Friday, December 7, 2012

Moccachino

Hello...

Ini namanya Moccachino...nama ringkas dia Mocha..atau paling ringkas jadi Ocha..
 
Dia anak kepada kucing aku si Rozita+Puteh..
 


Skang umur dalam 7 bulan...
Ocha ni aku dah bagi kat org..ni pun pinjam kejap bwk balik rumah sebab rindu dia...
hahahhaha..kalo tuan dia tak mintak balik mmg tak nak kasi..
Buruk siku kan?..isk comel2 camni sayang nak bg org..
 

Aku pun pelik apsal dia sekor je yg jadi kucing siam..
Adik beradik dia semua biasa2 ja bulu..tapi dia mmg Jelita sgt..

Bab makan mmg memilih...kalo selain RC mmg tak makan...
Tapi takpe lah sebab dia jelita kan..hahhaha..jaga bulu katanya..
 
Actually lama tak update pasal anak2 bulu ni..memandangkan si Ocha ni ada kt rumah bleh la wat photoshoot and update blog..kihkih..
Kalo ada sesapa yg nak kitten pasni blh "book" sesiap sebab mak Ocha nak beranak lagi...hahahhaha


3 comments:

~Beb~ said...

alahaiii sbr je lah. memang suweeeeeeeet muke die. nape nye bg org? :(

DaZzlingLilLy said...

Beb-my hubby yg kasi,ikutkan sis mmg tak nak kasi..ni pun cubaan amik balik secara berhemah..heheheh

Has Honeylanz said...

sedapnye nm dia..ocha.. mesti manja ni