Saturday, December 29, 2012

Palmer's Cocoa Butter Formula Hydating Gel Lotion

Aku memang pengguna losyen yg tegar..tak kisah lah brand apa sekalipun janji bau dia best and kesannya pun kena best jugak..kalo pakai losyen pun kulit terasa cam kering jugak maknanya losyen tu tak sesuai dgn aku..
Aku ni kalo kulit terasa cam kering mmg rasa tak puas..sebab rasa cam ber'kerak' je kulit..euwwwww...
Yang terbaru aku try Hydrating Gel Lotion dari Palmer's...sebelum ni pakai yg cocoa butter and olive botol kaler ijau tuh..ok jugak sesuai dgn kulit aku..

Yang ini harga dalam RM19.90..250ml...tulis kat situ refreshing,lightweight and fast absorbing...memang agak lightweight sebab dia tak creamy mcm lotion cocoa butter yg biasa tu..bau coklat dia pun tahan lama..3 jam aku pki still ada bau lagi..and rasanya dia ada bau fresh jugak sekali lalu..maybe effect cucumber extract kot..hehehe..memandai jer kan..
Palmer's punya losyen mmg antara feveret aku...
Buat sesapa yang tak suka rasa lekit blh lah try sebab losyen ni lightweight...

No comments: