Thursday, December 13, 2012

Printed Trousers

Bila hujung tahun menjelma maka menjelma lah jugak kembar hujung tahun which is YES...
Mmg exsaited tiap kali YES menjelma sebab blh beli benda yg lama dah di target dgn harga yg murah kan..
Tapi buat org cam aku ni dikala tengah2 bulan camni mmg melopong meleleh ayaq liuq la bila tgk kiri kanan YES!..tapi ada baiknya jugak sbb blh tgk aja,tak blh klik sana klik sini sampai masuk shopping cart kan..hahhaha..padan muka aku!
Untuk nak puaskan hati,aku browse jugak shopping web...saja jamu2 mata wpun tau akan sakit ati..
Tapi berbaloi sebab mmg jumpa benda2 yg sangat menarik,macam semalam aku tgk banyak trousers yg lawa2...suka tengok yg printed punya..plain trousers mungkin biasa dah kan sebab skang ni colored skinny jeans masih hot...
 
Pink floral ni mmg yg first skali aku tgk terus kenan...color combination dia kena taste aku..
Printed trousers ni sesuai matchkan dgn plain top....kalo nak gi ofis blh match dgn shirt or blouse...and kalo tak nak formal pakai je dgn t-shirt...tambah skit aksesori pun dah cukup...

 
Macam yg biru ni blh je nak match dgn tops yg warna kontra sebab design tak meriah sangat..

Kaler hitam and merah buatkan trousers ni agak down to earth gitu...senang nak match dgn tops hitam or merah...

Ala2 ombre design...trousers ni ada sekali dgn blazer dia..mmg lawa kalo pki g ofis..kat malaysia sesuai je nak pakai kaler gini sebab sentiasa musim summer kan...untung kita jadi org msia...
 
Printed trousers sesuai utk golongan yg berumur 25 thn keatas..menampakkan sedikit kematangan gitu..cewahhhh..tapi yg muda pun boleh pakai,cuma kena pandai pilih design dan bijak gayakan trousers tu seiring dgn usia anda...

2 comments:

zailamohamad said...

agak2 saiz aku ada tak?? peha adalah sebesar peha gajah..HAHAHA

gurau je babe..kalo ko aku konpem ada saiz ntok ko:)

Has Honeylanz said...

berkenan dgn yang biru ni