Monday, December 3, 2012

Thanks nuffnang

Agak teruja dengan perjalanan BE aku skang..hari2 mesti nak log in nuffnang..hehe
Wpun tak capai 4 angka tapi still teruja tgk penambahan harian..sapa nak bagi oi wpun 5 kupang sehari kan?..
 
Ada 3 BE tgh running..thanks DIGI and colgate..Sunway Education plak baru je running..

Tapi....ermmmm TAPI....


masalahnya..........


bila BE berjalan rancak aku plak takdak idea nak update selalu...haishhhh..ini lah namanya cabaran blogging kot?!!
Time ada idea malas pulak...macam2 kan?
nak2 lagi skang ni tak gi jenjalan mana2,so takdak lah tempat2 menarik nak share..kalo nak update pasal handbag selalu2 pun bosan kang org baca, wpun minat aku terhadap handbag tak pernah pudar...hehehe...
kalo nak letak pic muka sendiri kerap2 pun MALU..huhuhu....

ok lah tu ja nak merepek kali ni..
memalam aku kena tido awal kang perut lapar lagi...
gud nite!


6 comments:

Mazlina said...

Kannn..? Sama la jgk kita, walaupun xcecah 4 angka, tapi sapa nk bg sekupang pun free2 je skang ni, kannnnn?

yatt said...

hehe sama lar time tu la jadi blur update je apa2 pun janji ada :) good luck

Has Honeylanz said...

update pasal fashion...tips how to mix-match baju/suar ke;)

Anastasyea Aida said...

Sayang kalau BE banyak tapi hasil sikit. :)

www.anastasyea.com

Nurhayati said...

sama..blur nk update ape.. hihi

DaZzlingLilLy said...

Mazlina-betul tu,skang ni kena usaha wpun sikit..

yatt-hehe blur tu satu hal kdg malas pun ya jugak

Has-thanks for ur idea akak

Anastasyea-itu lah pasalnya..rugi plak kan

Yati-kdg tu dlm blur2 blh type pastu padam balik kan..hahaha..macam2 perangai