Saturday, January 5, 2013

Glitter Jeans

Jeans yg selalu jadi pilihan kita selalunya yg plain aja kan,bukan apa mudah nak mix & match..
Tapi sekali sekala bila bosan nak jgk pakai yg printed atau pun yg lain dari biasa..mcm skrang ni tgh femes colored jeans..selain tu coated jeans..dan yg jadi kesukaan aku glittered jeans..merelit relap gitu..haha..


Tapi kt mata aku cantik..tgk kat MANGO aritu mmg lawa..ada bnyk kaler,tp aku suka yg midnight blue ni..aritu dah rembat sehelai,masa tu sale RM119..sekali tgk web arini tinggal RM99 je..babissss btuiii..hahaha RM20 pn mesti berkira kan sbb duit tuh! Bagi aku kalo fashion jeans ni kena beli yg murah2 je sebab kita jarang2 pakai,kalo classic jeans no hal kalo mahai skali pun sbb tahan lama..
Korang kalo nak beli jenas bawah RM100 sila lah ke MANGO..mmg berbaloi beli sbb harga berpatutan sgt time sale ni..


Ermmmmm..sekali tgk balik glitter jeans aku ni kan..terus teringat seluar M DAUD KILAU....hahaahahahaha
 
 
Sent by Lilly from her BlackBerry® smartphone

7 comments:

~Beb~ said...

memule tgk gmbr dalam hati terus berkata, alaaa tanteknyeeeeeee..

skali bace sis ckp teringat suar M daud kilau habis sume POTONG! lol

DaZzlingLilLy said...

Ain-memula tgk mmg cun,tp sis pn sebenarnya nak gelak..hahahhaha...

Nurhayati said...

cantikkk
glitter gitu
jadi mrs m daud kilau la kan haha

beb, sampai semalam i cari suar zara tu, till now takde, bukan takde size tapi sold out.. giler laku.. kalau ada nanti i roger k.

miSsMawar... said...

cantikkk... xprasan plak hari tu.. tp mmg MNG tgh sale gila babas...

CIK NANA said...

kak laili..
kalau kak laili nak cross border, nana nak pesan gajus. boleh ke?

DaZzlingLilLy said...

Yati-takpe nnt sambil2 i usha tgk kat mana yg ada,yg design ala2 camtu

miSsMawar-aritu i tgk kt png masa tak sale pun ada 2 3 helai je lg yg tinggal..maybe dh habis kot

NANA-nnt emeail kak laili senang nak contact thru whatsapp

DaZzlingLilLy said...

Yati-takpe nnt sambil2 i usha tgk kat mana yg ada,yg design ala2 camtu

miSsMawar-aritu i tgk kt png masa tak sale pun ada 2 3 helai je lg yg tinggal..maybe dh habis kot

NANA-nnt emeail kak laili senang nak contact thru whatsapp