Friday, January 4, 2013

Half Moon Scarf


Semalam baru je update pasal half moon scarf ni..
Pastu hari ni dah beli sehelai lagi..
Kiranya benda pertama yang di shopping untuk tahun 2013..huhuhu
Pastu semalam lepas update entry half moon tu, aku tgk kt FB ThePopLook pun nak keluarkan scarf half moon jugak..
 
 
Uwaaaaa...cantek sgt ombre half moon ni
So hari isnin ni jom kita pakat2 tunggu depan PC kul 11 pagi..entah dan ke tak pn taktau..
 
 
Sent by Lilly from her BlackBerry® smartphone

2 comments:

Nurhayati said...

cantik kalernya.. halfmoon tu macamana rupa.. xleh bayangkan :(

DaZzlingLilLy said...

Yati-halfmoon tu bentuk separuh bulatan,kiranya tudung ni kat belakang nampak bulat dia bukan tiga segi