Monday, January 28, 2013

Isnin

Selamat bekerja semua..
Untuk yg bercuti lagi selamat bercuti eh..bestnya mst atas bantal lg kan..haishhh..jeles..
Aku pn cuti gak jumaat lepas,tapi jalan2 dekat sini ja..yang best sebab dapat jumpa Julia n family..datang sini g dannok ramai2..sanggup berpanas bagai..kat utara mmg gini dear..sebab tu org sini kebanyakannya "tan"...hehe..
Selain tu aku cuti2 kangar aja..nnt lenkali update pasal tu..
Berbalik kpd title entry ni..haha..mesti ceta tak best kan kalo dah tajuknya "isnin"..actually takda lah boring sgt,hari ni aku mai kursus sampai lah jumaat ni..taktau lah best ke tidak..takut ngantuk ja..
Ok lah chow dulu..semangat nak nak menuntut ilmu..muahaha
Sent by Lilly from her BlackBerry® smartphone

2 comments:

Has said...

slmt ber course :)

DaZzlingLilLy said...

Has-tq akak..akak je yg memahami pasal course ni..hehe