Thursday, January 3, 2013

Permulaan yang hebat..

Apa yang hebat?
Maksud title tu sebenarnya permulaan tahun baru yg sangat hebat bagi aku..
"They say the way u start your new year will be the way u will live the rest of it"
Sekarang ni mmg sangat bz...adussss..banyak keja..

(pic:googled)
Tak sempat nak update blog..apatah lagi nak jenguk kejap2 sambil blog walking...
Harap2 jangan lah bz sepanjang tahun..hehehe..dasar pemalas!
Tiap kali tahun baru mesti akan ada azam baru kan..tak kisah lah apa pun azam baru tu.Semestinya perkara yang baik2 saja yg kita target kan?..macam aku untuk tahun ni (3 hari je baru) agak tercapai jugak azam nan satu itu...so kira ada kejayaan jugak utk diri sendiri..hehehe...
Tahun lepas org sibuk pakai tudung half moon,tapi aku baru sibuk nak try tahun ni..kira ok lah kan ada jugak sehelai dua..sekali try terus jatuh chenta..senang nak membentuk..terletak elok jer..
Pic tuan blog yg first utk tahun 2013..
Taraaaaa

RM65 termasuk pos..beli dr MariKelih Store..

tu jer update kali ni..tata

5 comments:

~Beb~ said...

ini jual ke sis dah berhijrah? klu sudeh alhamdulillah. kamu mmg ctk dgn ape skali pon. lgi2 berhijab.

Has said...

lawa! lilly pakai inner yg keras ke kt dlm? kemas sgt nmpk nye

DaZzlingLilLy said...

Beb-hehe..tq..sis g keje mmg camni..

Has-tak lah akak,lily pki inner 'tok' jer..anak tudung style dolu2 tu je..dia mmg senang bentuk tudung ni

Has said...

ok tau tau inner tok tu. serkup trs je kn :)

DaZzlingLilLy said...

Has-a'ah kan anak tudung tu je selama ni lily pki