Thursday, January 10, 2013

Setia Hujung Nyawa

Elok2 tgh feeling couple kiut miut K-Pop..tetiba ja si El ni buat problem..
Geram tau!
Aku dah la tertinggal a few episode..so mcm blur2..
sebab diorang ni aku rasa cam tak pernah tidur sebilik pon!
Ni semua kes citer :
SETIA HUJUNG NYAWA
(Pic:googled)

skang sibuk je layan citer ni..best jugak kalo selalu ikut..heroin pun lawa...
Rasa cam tak sabaq ja nak tau ending...
Nak baca buku or google mmg malas sbb nnt tak serprais.
Kdg ada gak tak logik sbb El taktau dia pregnant..hahahahha..
Ok lah jom layan kat TV3 tiap isnin-khamis jam 7 mlm...

2 comments:

Diarihatiku1976 said...

Saya pun suka citer ni

DaZzlingLilLy said...

Diarihatiku1976-tak sabar nk tgk ending camna..