Friday, January 25, 2013

Spring Summer Trend 2013

Selalunya trend utk spring/summer dikaitkan dengan warna2 terang dan ceria seiring dengan perubahan musim yg dinanti-nantikan ni..
Tapi kali ni utk S/S 13 banyak yang aku jumpa di dominasi dengan:
STRIPE and BLACK & WHITE





Dan apa salahnya gabungkan floral print tops dgn stripe pants....

Ada keberanian?
Fuhhhh....lap peluh jugak nak 'carry' style ni kan..



2 comments:

Bitt (double IS) said...

cantik gak tapi tu la saya memang tak berani nak pakai stripe melintang...ehehehe

DaZzlingLilLy said...

Bitt-takpe blh pki stripe ke bawah..