Wednesday, January 30, 2013

We Only Want You For Your Body

Pergghhhhhh...
Title ngancam gitu..
Bukan saja2 aku nak tulis camtu okeh..perkataan tu memang tersurat di kotak "one of the funkiest beauty products on the market"

Nak tau produk apa?

"The World Stinks, I Don't" katanya..hahaha

So ini lah produknya yang nama panjang berjela tiap satu..diringkaskan yg gedabak tu shower gel,yg tgh tu eyecream and yg ijau tu lip balm..semua ni dari brand ANATOMICALS yang mana slogan dia adalah mcm title entry ni..betullll,aku tak tipu!

Nama panjang dia korang blh baca sendiri dr pic..hehe..malas aku nk type..

Shower gel aku aku dah try tadi,wangi mcm bubblegum tapi bau papaya and mango..sukaaa...
Eye cream plak first time try,katanya kena pakai pagi dan malam...kalo berkesan aku akan suggest nanti yer..

Lip Balm plak bila pakai rasa cam sejuk bibir sebab nama pun "minty" kan..ala2 bau n rasa cam HACKS itam tu..bau macam ubat pun ada..i bet ramai yg tak suka lip balm ni..dari segi ke'moisture'annya mmg bagus..tak rasa berkerak pun bibir..

Ok lah mcm biasa,aku ni mudah tertarik dgn packaging produk2 kecantikan ni..selain tu kena pertimbangkan harga jugak eh..mcm produk anatomicals ni tak mahal,pastu bekas dia plak kalerful and sgt playful dgn "ayat-ayat" cinta yg tertulis..kelakar bila baca balik..ntahapahapa..tapi memang kreatif sgt pencipta dia..
Pasni nak beli produk2 lain lagi dari anatomicals ni..

4 comments:

yatt said...

menarik.. hehe beli kat mana?

Has said...

hamboi ayat-ayat cinta kt bekas ni...botol real rupa nye.. igtkan sekadar pic :)

~masalifah~ aka Yong said...

wahahaha. kreatif dan menarik2 orang utk beli nih. hehe

DaZzlingLilLy said...

yatt-i beli online jer

Has-a'ah panjang ayat2 cinta dia..haha

masalifah-btul tu idea dia sgt menarik