Sunday, February 3, 2013

February's 1st weekend



Kejap je dah february..asik2 smua 'kejap jer dah...' Nampak sgt masa pantas sgt berlalu..
Last week sibuk tak sempat nak update blog wpun bnyk cerita nk 'karut'kan di sini..
Hari ni ahad sempat lah nak update smua medium komunikasi internet aku..twitter,blog n fb..tudiaaaa..bz cam ceo..haha
Pic yg first semestinya kategori fesyen..haha..wpun tak stylo mana tetap nak update jugak.mana tau leh jadi idea utk kengkawan di kala buntu..
Aku camni lah kalo siang2 panas pakai simple ja..jeans and top tambah skit aksesori
Pic kedua ni hasil belian pertama di bulan februari..masa beli nampak cam bird print,terus amik sbb I takdak lg dress kaler ni..bila tgk balik hari ni rupanya floral print..ukur kt badan plak jadi mini dress..huhu..takpe lah blh pakai dgn legging kan..takpon blh jadi maternity tops jgk ni..murah pn berbaloi kan..
Ok lah selamat bercuti u ols..enjoy ur weekend..
Sent by Lilly from her BlackBerry® smartphone

1 comment:

zailamohamad said...

keciknya peha koooooo