Thursday, February 7, 2013

Maxi Skirt

Sekarang ni asyik bilang dgn jari berapa hari lagi nak cuti..
hehehe..
seronok boleh rest kat rumah sebab dah target nak cuci2 n kemas rumah time cuti ni..
Pening dah kepala aku tgk rumah tu serabut,semua benda tak tersusun..
Kalo hari kerja balik rumah setakat boleh kemas skit2 ja..penat tu mmg penat,tapi apa kan daya,rumah tangga sendiri kena lah rajin kemas..kita jugak yg nak duduk dalam tu..
Skang tgh fikir,nak ambik cuti ke tak rabu,khamis ,jumaat depan ni..student cuti seminggu..mcm rileks lah skit..tapi kalo amik cuti pn bukan nak ke mana sgt sbb cuti CNY kan memana pun fully booked..
Ok dah habis cerita cuti..macam biasa kita berbaliki ke topik fesyen ataupun pakaian secara spesifiknya..muahahahha..
Tadi tgk kat Thepoplook,berkenan dgn maxi skirt ni..
kaler mana satu lawa?..
dua2 aku suka..
Maxi dress tak usah cakap lah,mmg semua cantik2..
Rambang mata dibuatnya..
Niat dihati nak berjimat pn terus tak jadi bila buka The poplook punya website..
Camna ni..susah ati tau kalo tidur tak lena duk teringat-ingat..hahahahha

3 comments:

yatt said...

i pun dah terclick jugak maxi dress kat poplook smlm haha adoiii kan payah tol nak berjimat

FaRah Baharom said...

sambar aje dua-dua. puas hati dari duk teringat2. :)

phatgurl said...

Dedua cantik. I berkenan colour pink tu tapi I cepat2 tutup window supaya tak membeli. Poket dah kurus asyik shopping. Hehehe.