Wednesday, February 20, 2013

Syomir Izwa for Zawara

Kenapa?
Kenapa baru skrang daku mengetahuinya...
Why owh Why????
Stress okeh bila tengok..
Semuanya lawa2..

Aku paling suka yg kaler maroon..
terutamanya Mirza..


Mirza turqoise pun lawa..
Harga pun berpatutan.. RM249..

Aku baca review dr blogger lain,dress ni mmg cantik sgt dan yg bestnya ada zip kat lengan baju..so senang nak berwudhuk..satu hal lagi kan lengan dia mcm kecik skit so susah lah nak lipat kalo takde zip..

Okeh skang ni memang 'gatal tangan' nak klik2 membeli..tapi tabahkan hati tunggu hari gaji..

Kalo sesapa yg tak sabar nak beli sila lah ke website ZAWARA.



3 comments:

Nurhayati said...

mmg cantik Zawara ni
berkenan kt blouse tp sayang buat free size
mmg xla muat untukku huhu

Dilla Karim said...

thanks for the review of zawara darling!

DaZzlingLilLy said...

Yati-a'ah blouse pun lawa2..yati takpe leh g try kat butik jer..

Dilla-u r welcome dear..the dress really awesome!