Wednesday, March 27, 2013

H&M Conscious Collection

Skang dah masuk musim spring/summer kan..
di negara mat salleh nun ha..kita kt msia mmg sentiasa spring summer pon,kecuali tambah musim tengkujuh jer kan..
Bila musim spring/summer ni baju2 semua design lawa2..bunga2,flora fauna atau kaler ceria..
Kali ni H&M plak ada lancarkan CONSCIOUS COLLECTIONs..apa tu conscious collection? Korang gi la website dia baca kat situ..ringkasannya aku cuma cakap sustainable fashion jer..hahahaha..
Mlas nak ceta panjang2..ceta yg aku suka ja iaitu baju2 dia lah..apa lagi kan yg korang leh dapat kt blog ni..

Yg ini mmg first choice aku..cinta pandang pertama gitu..

Yang lain2 pun apa kurangnya..cantik n harga sangat dlm ruanglingkup kemampuan..



im a happy bunny bila dapat apa yg dihajati..my dresses for spring summer..hehe..



Sent by Lilly from her BlackBerry® smartphone

4 comments:

Khai♥Rin : anies said...

sy pon da dpt sehelai.. kaler oren..sebijk mcm dlm pic tu cuma cutting je lain sket..tp ntha bla lla nk pakai ;-)

Nurhayati said...

dah tgk jugak kt h&m isnin lepas. menarik.. mmg rasa nk beli, tp tgk ada corak haiwan terus xjd huhu

zailamohamad said...

lama dah tak shopping ngan ko..hehehe

eh by the way, happy birthday gorgeous:)

DaZzlingLilLy said...

anies-pakai je lah kuar jalan2..

Yati-beli pants yg corak daun2 tu pub lawa

zaila-meh la shopping nnt k..tq babe