Friday, March 8, 2013

Macam Tak Caya..

Murah sesangat tuh...IKEA SALE mmg kebabommm!
Yang ni RM 1.90 aja..
memang berguna kan benda alah ni..kemas and tersusun je kalo ada organizer ni..

Yg ni besaq gedabak pun murah..RM99..

Aku mmg dah lama impikan rak camni..almari dah sesak sesangat..kalo ada rak camni senang lah nak lipat yg kategori 'mini' masuk sini kan..

Pastu yg ni plak kalo ada BoBoiBoy mmg aku belikan..
Comel kan? RM19.90..sangat berpatutan..

Cepat2 serbu ikea buat sapa yg berdekatan..yang jauh cam i cuma perlu cuci mata aja..
Kalo nak cuci mata di website klik sini:


3 comments:

Has said...

multipurpose tray yg 1st pic tu akak ada guna..lerak kat drawer dressing table..susun accessory dlm..mmg sgt practical.

Bitt (double IS) said...

haritu ada pergi masa member sale...katanya start kol 7pagi last2 barang yg i cari tu lebih kurang pukul 9pagi...habiss yuuu!!! owhh tension mak...memang dah teragak mesti org tunggu kat pintu sebelum ikea bukak...sob sob sob

DaZzlingLilLy said...

Has-kena ada satu camni baru tersusun barang

Bitt-time tu la barang nak murah pon kan..mst ramai yg serbu