Saturday, March 23, 2013

Wallet Pink


Wallet aku cuma satu ja..mmg takda lebih..
Kalo handbag mmg rajin tukar2..tapi wallet sorry ai tak rajin..
So bila belasah satu ja,memang belacan lah jadi nya..sampai kan dah hilang printed kat atas line tu..mmg pakai sesungguhnya..puas ati beli mahal,berbaloi..
Wpun wallet ni tak rosak lagi..cuma comot aja..napsu tuk wallet baru tetap ada..haha..
Skang kan banyak kaler2 best ala2 candy..pilih punya pilih last2 pink jgk yg cantik di mata aku..kali ni pilih jenis long wallet zip around plak..

Harap2 tukar wallet baru ni,tuan wallet pn ada amalam baru lah jgk;pandai simpan duit!
Hehehe..ntahpapa je kan..


Sent by Lilly from her BlackBerry® smartphone

4 comments:

Nurhayati said...

suka zip around
senang sumbat je byk pun
tetap maintain takde kembung sangat haha

KhaiRin : anies said...

tgk wallet, tingat x lama lg nk raya hehehehe

Has said...

manes wallet pink baru ni mcm tuan dia la :)...tapi kalu pic dr depan lagi manes ;)

DaZzlingLilLy said...

Yati-btul tu,maintain je kurusnya kan..

Anies-hehe wallet melambangkan duit..tul tak

Has-pic depan nanti2 lah letak..kihkih