Tuesday, April 9, 2013

Cerita Kasut

Hari ni cerita kasut lagi..pi mai pi mai cerita kasut..
Semalam ni excited p pos opis amik parcel yg sampai jumaat lepas..mcm biasa lah barangan kesukaan aku sampai..
Kali ni kasut pesyen lain dari slalu..kekdahnya kasut nak pakai pi holiday gituw..haha..tu yg excited sgt nak tengok and try..alhamdulillah selesa dan menepati ciri2 yg aku..yang penting ngam je saiz dgn aku,bukannya apa yg risau tu sebab beli online kan..kasut ni susah skit kalo tak try,kira gamble je beli ni sebab harga mmg berpatutan..
Korang mesti konfius kan kasut hapa lah yg itam legam camni..pastu tetiba ada BULU PELEPAH plak kat atas tu..hehe..
Dirahsiakan buat sementara waktu rupa si kasut ini..wahhhhh..serprais la konon..hahahhaa

Sent by Lilly from her BlackBerry® smartphone

4 comments:

Khai♥Rin : anies said...

igt kucing td ;-)

DaZzlingLilLy said...

KhaiRin-hehe tu la kan kucing itam..haha

Has said...

tak sabar nk tgk!

DaZzlingLilLy said...

Has-hehehhe..akak dah tau kan..nnt tgk lah yer