Monday, April 29, 2013

JLuxe on Fashionvalet

Nasib lah kali ni tak wat kalut pesan dgn kengkawan ke event JM tu..
Dah agak mesti ada jual online punya utk org2 kampung cam ai ni..
Lagi senang beli online nanti dia pos je kan..
So semalam JLuxe punya baju dah ada kat FV..
Tu pun nasib kawan2 yg alert bgtau..nak harap email alert mmg lambat sampai kat aku..jauh kot dr KL..hahahha
Dah browse katalog,peplum style still dominasi kali ni..
Memandangkan ai dah ada jewel dr koleksi sebelum ni..so kalo blh nak elakkan peplum..
Antara personal fav ai..
Jiselle..
Cutting kurung modenyg simple..tapi ada sedikit glamor di sini sebab fully sequinned..

Kaler pun menarik..gold+hitam..nampak mewah...herga pun mewah gak..uhukhuk

Second fav ai is Lauraine..
Agaknya yg ini dijual top aja kan..
Yg ni boleh request nak sleeve pendek,3/4 atau panjang..bagus jgk JM buat camni kan..sesuai je utk smua org..
Kalo i suka 3/4 sleeve..pakai time raya snang nak basuh pinggan bagai..hahahha..

Update kemain lagi kan pasal Jluxe ni,nak beli ke tak? masih duk pikir2 lagi...


3 comments:

Has said...

glamour nye bj raya nnt! yg last tu kain dia pakai ala2 pareo ke? lawa..tp x berani nk mencuba :)
* akak tgh think think nak ke x nak

DaZzlingLilLy said...

Has-yg last tu dia jual baju je akak

Nurhayati said...

semua cantik..
tapi tak berani beli online
sbb ukuran badanku tak sama cam model itu
sobsobsob