Saturday, April 13, 2013

Songkran 2013



Bulan April tiap tahun kebanyakan negara asia tenggara sambut perayaan Songkran..main baling2 air dan bedak tu..
We ols cam biasa la mmesti pi menyebok di negara jiran..almaklumlah dekat aja kan..tak pi jauh pun,Dannok aja..sana pun meriah..ramai rakyat malaysia di situ..mmg meriah abis..kalo pi time songkran jgn la pakai cantik2 n heels bagai yer u ols..diorang akan simbah air tak kira ko siapa..so bersiap sedia,pakai 2 piece ker(kalo NAK lah)..hehe...yg penting henpon tu buh dalam cover plastik sesiap..takpun pakai ja baju hujan..muahaha.. 


Macam aku pakai tshirt dgn legging,kasut getah..pastu lalu kot tepi2 lorong ja..so kena air skit2 je lah..
Time malam diorang dah tak main air..so sempat la p pasar malam beli subang and legging murah2..syiokkk..pic earring ada dlm IG I..sila lah folo..
Pas gi sopping di pasar malam,p pekena pulut pelam plak..masyaallahhhh..sgt sedap! Nikmat btul makan..pastu balik hotel siap2 gi 'berhibur'..hehe..duk kejap je..tgk gelagat org,pastu ngantuk aku balik tido dulu,laki aku tinggal jer.haha..tua2 cenggini la gamaknya,mata dah tak tahan..



Masa nak balik tadi still meriah lg songkran di dannok..cuaca pun redup ja,syok lah diorang main air..
Tahun depan,kalo ada rezki ke sana lg tengok org main air yer..


Sent by Lilly from her BlackBerry® smartphone

5 comments:

my everything said...

bestnyee u dekat syokla boleh bile2 g sane kan huhuhu

Has said...

lom pernah sampai sblh sana. kuala perlis je paling jauh

DaZzlingLilLy said...

Nana-itu lah dekat ja,tu yg slalu p sana

Has-actually dekat dah tu akak..next time dtg lg k

~Beb~ said...

amboih sakan.. syiok nye.. lom penah tgk lagi depan mate

DaZzlingLilLy said...

beb-nnt next year book tix g bangkok,sana lg meriah dik..