Wednesday, April 3, 2013

Studded Shoes

Skrang ni mmg tgh IN studded shoes nih..
Tak kira lah heels,flat,boots or wedges kan..
Macam aku ni mmg lah suka heels..tapi memilih tu kemain,nak yg tak tinggi smp 7 inch..bukannya apa nnt kot tak pki..rugi je beli..setakat 4 inch tu praktikal lah kot..
Ni antara kesukaan aku..

Beige studded peep toe dari ALDO..mmg lawa kalo tgk real shoes..tapi pepaham lah kalo aldo ni kan..tinggiiii..

Yg ni pun ok jugak..
Ini punnnn...haishhhhh...

Last skali pilihan aku yg ini..flat shoes..mmg praktikal dan dijamin akan pakai sepenuhnya..
Harga pn sesangat okeyyyy...berbaloi...
Almaklumlah skang ni dah kena jimat cermat..ujung bulan nak pegi berjalan2 makan angin..so tak blh nak beli smua2 yg dlm pic kt atas..huhuhu..



Macam kat dalam pic beramai-ramai ni seliper with stud..harga bawah RM100..kalo u ols nak order bgtau i yer...hehe tetiba wat promosi plak kan...



2 comments:

Khai♥Rin : anies said...

kalu kasut kt bwh tu, mmg jenis fav sy...bw g jln2

DaZzlingLilLy said...

anies-sama lah kita,senang pki flat shoes nih..