Friday, May 10, 2013

Beg Raya 2013

Tetiba aja entri beg raya kan..
Puasa pun belum lagi,apatah lagi baju raya..pun belum tempah lagi..hehe
Entri edisi berangan dulu..
Tema utk raya pun belum ada..
Keywords utk beg raya tahun ni "TINY & GLAM"
Haaahahahhaha..gitu u ols..klasss kan??
Yang penting tahun ni nk bwk beg kecik aja macam clutch or small bags..
Yg gedabak simpan dalam gerobok!
Baju pun rasanya nak wat simple2 ataupun pakai je baju lama..yang penting kat tangan tu GLAMS kan..
Antara inspirasi yg menjadi idaman...

peringatan okeh:ni smua beg2 mahal...aku nak ala2 cenggini aja..






Semuanya lawa belaka..nak teruskan lagi misi pencarian yg sesuai dgn tema dan berkenan di hati...


5 comments:

Khai♥Rin : anies said...

yg hitam ttp menggoda hati

efa fairuz said...

berkenan yang kaler merah tu.. kalau dapat yang ala2 tu memang aumm..

Nurhayati said...

blom pikir ape lg raya thn ni.
hanya ganti puasa je hehe

Mr. Z and Mrs. Z said...

peerrgghh raya sakan dia =)

DaZzlingLilLy said...

Anies-hitam itu menawan

Efa-mmg merah sentiasa membara..aummm

Yati-i kan terlebih eksaited nak raya..selamat berpuasa yati..hehe

Tilla-alah raya cam biasa je pun..hehe