Thursday, May 30, 2013

FerWhite Collagen

Kalo bab nak cantik kulit halus mulus ni semua pompuan excited kan..
Kalo boleh nak je sapu,makan semua benda2 alah tu..
Yang penting cantik eh?!!
Sapa tak nak cantik kan??
Aku ni sebenarnya dah lama stop collagen bagai..
Skali tengok cermin rasa cam tak berseri je muka,tgk kawan try menda ni,aku pun laju aja bbm dia..


So far baru seminggu consume..mmg tak nampak lg kesannya..tunggu lah 2 bulan baru blh review..
Harga rm95 utk sebotol,dia serbuk yg korang perlu shake or bancuh..rasa cam anggur or ribena tu..masam2 skit..kena minum satu hari 2 kali,pagi and mlm sebelum tido..aku cuma amik 1 sccop tiap kali minum..instruction ada tulis 2 scoop tiap kali minum..tapi kalo amik 2 scoop tiap kali minum agaknya tahan seminggu jer sebotol ni..

Ok lah u ols,nnt i review keberkesanannya ke atas kulit i ols okeh..

3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

dgr ramai jg yg gn brg ni...

Nurhayati said...

wah pasni meletop letops uuuuu

LadyHas said...

akak pun dah stop mkn kalogen & vco. tp kwn ckp muka still ok. adakah sbb guna facial soap kosmetik Indo mari? hihihi