Thursday, June 27, 2013

Gorgeous in B&W


Haish lawanya depa ni...




#stresstengokorglawanih!

Monday, June 24, 2013

Ermm So Sweettt..

Alahai..tersenyum-senyum aku tgk episod teduhan kasih petang tadi..
Untung laa iffa kan?..bersuap-suap lagi dengan ehsan..romantiknya..siap ehsan kata nak selalu camtu lagi..hehe..sweetnyaaa..and yang penting dia compare bezanya ada isteri dgn perempuan2 murahan yg dia kenal sebelum tu..bestnya iffa sangat dihargai suami..
Masa iffa tengok tangan ehsan luka tu lagi cair hati..ehsan cakap,kalau tau camni ada isteri, dari awal lagi dia dah kawin..hehehe..
Mmg ehsan ni appreciate sangat si iffa tu kan..beruntung dia dapat suami gitu.. ;)

Nota kaki: BE WITH SOMEONE WHO PROUD OF U ladies..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Saturday, June 22, 2013

Kesayanganss

Bila tengok balik gambaq2 si kenit bulu-bulu ni rasa rindu sangatt..gerammm,nak picit2 idung pink and gomol2..haishhh rindunya kt makhluk-makhluk ni..
Apa lah depa tgh buat skang..harapnya ceria cam selalu..sorry u guys mummy had to leave u all there..bukan saja nak tinggal tp terpaksa tau..
Maunya tak teringat bila berjauhan,asal bangun tidoq ja mesti ada celah selimut..dari kecik dia tido sekali..kita tidoq dia pun kalut masuk bilik sama..tak kisah lah malam or siang..time sunyi takda kawan pun dia jugak lah jadi teman nak bercakap2..tak paham pun tak kisah lah..hehehe..nasib aku ada penghibur hati bulu2 ni..nak wat camna kan rezeki anak mmg tak kesampaian..so bela kucing pun boleh gak pahala extra..at least binatang nanti dia kenang apa yg tuan dia buat walaupun dia takda akal..
Apa lah agaknya depa buat skang..rindu nak peluk2 si puteh terutamanya..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Friday, June 21, 2013

Wise Enough?

Some will say YES ..
But on my age when ur wisdom tooth keep coming out slowly absolutately u will say NO!

It hurts la weihh..feels like killing cicakMAN when ur gums is sensitive to all type of food evetho u eat cekodok..
Geramsss...kunyah sebelah sini sakit,sana sakit..walaupun bukan side gigi yg kluar tu..
Dah la time skang hormon pun tak betul, gusi sakit mana lagi dgn hati pun sakit..mula lah semak kepala nih..
DONT MESS WITH ME dis time around if u saja2 nak cari pasal..
IM NOT WISE ENOUGH K!!!!

Wednesday, June 19, 2013

Wordless Wednesday : Audrey Hepburn Quote

(Pic:googled)



Monday, June 17, 2013

Busana Raya 2013 Innai Red

Memang angguk koleksi raya innai red 2013
Kali ni kaler ceria dan kaler pastel semua ada..
Pilih aja ikut kehendak hati u ols..
Peplum ada,kurung moden ada,baju pendek pun ada..
Harga u ols kena call butik yer..
I tgk kat fb diorang mmg takde info harga..so kena call tanya..

Macam i ni mmg suka kaler2 terang..
So yang paling kena taste i yg tengah..ijau green tea..
Simple je kan..or sebab org yg pakai tu lawa,so baju tu nampak lawa?

Emerald green pun lawaaa....

Pastel kaler..yg kanan skali tu menarik,sangat ayu...

(All pics are from google)


Wednesday, June 12, 2013

I'm In Love

Ni merupakan cinta pandang pertama..
Sekali tengok terus melted..
Actually memula tengok kaler kuning..
Kalo dlm web usa punya dah on sale..
Tapi kaler turqoise pun lawa..
Ada jugak kaler lain and material patern leather..macam yg ni material dia suede..

Seronok kan bila tengok benda2 kita suka di kala tengah bulan..haha..rasa geram jer..pastu mula lah nak pendam perasaan..kalo ikutkan ati nak me'nyoping' tu akibatnya tak sampai gaji nnt jenuh makan maggi cup plak..hehehe

Monday, June 10, 2013

Harga Kereta Dah Turun!!!!

Berita gembira buat sesapa yg belum ada keeta lagi,harga beberapa buah kereta telah kerajaan turunkan demi untuk mengotakan janji yg dibuat semasa PRU13...
Antara model kereta yg telah diturunkan harga ialah:



Peougeot 398 11%
Volkswagen golf 7.1%
Viva 5.4%
MyVi 4%
Persona 3.8%
Alza 3.4%
Preve 3%
Honda jazz hybrid 2.5%
Saga 1.1%
Exora 0.7%



(source:www.arenakereta.com)



Saturday, June 8, 2013

I need Strength..

"Don't sacrifice yourself too much, because if you sacrifice too much there's nothing else you can give and nobody will care for you."

Copy somewhere form d internet..


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, June 2, 2013

Pre Loved Coach Peyton Hobo

Pre Loved Coach Peyton Hobo bags from my personal collection is up for grab!!!


Both pics:googled

Color : Pink/Raspberry
Condition : 98 % Excellent  wore 3 times only
Price: RM600 (nego)
Comes with dust bag..

real pic of the bags..


Adjustable strap has buckles on both ends-9" drop at longest-snakeskin shows no wear 

Snakeskin piping on top of bag shows very slight wear/darkening 

Leather corners intact and perfect

Interior is pink satin with 2slip

Pockets and wall zip pocket - very clean!

Measures 14" l x 12" h x 4" d

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone