Monday, February 16, 2015

February With Love

Pejam celik sekejap aja dah bulan februari..ari tu baru celebrate new year kot..
Ni pun dah mid of februari...oooh mai....
Lusa cuti CNY pulak..nak ke mana pun tak tau lagi..
Baju yang balik dr kl last week pun belum habis unpack lagi..huhuhu..
Ke kl last week lepas settle keja free2 sempat lah aku gi beriadah kejap..


Member2 kerja,aku pulak bangun awal pagi..seriuosly taktau nak buat apa..disebabkan dah memang prepare kasut sukan..boleh lah jog..


Zass ke Taman Tasik Shah Alam..walaupun jalan tak berapa tau sangat..tapi hentam aja lah..nasib sampai jugak..
Tak menghampakan memang cantik di sini..orang pun tak ramai..just nice..cuaca lepas hujan memang superb..
Sempat jumpa nana my coursemate back in UTM..lamanya tak jumpa lepas aku grad mmg tak pernah jumpa langsung..ada 10+ tahun jugak ni tak jumpa..
Catch up macam2 cerita..rasanya lama jugak kat The Apartment's tu..Next time jumpa insyaallah sekali dgn adik nini pulak yer..

Muka2 kat bawah ni my bff..ni wajib lah jumpa kalau ke kl atau depa 2 balik kampung..heheheh..

Sedap iga hot plate tu u ols..sampai hari ni teringat lagi..nanti boleh pi situ lagi no..

Kawan2 yang lain tak sempat jumpa..nanti kalau ada kelapangan kita jumpa ya my dear friend..insyaallah..

Cukup dulu update kali ni..tengok lah kalau teringat/rajin/sempat kita update lagi bulan depan???!!! hahahha...


5 comments:

Khai♥Rin : anies said...

awat x singgah sini? da dkt da tuuu

DaZzlingLilLy said...

anies-taktau area mana anis stay..kalo tak leh roger2..

Nurhayati said...

selalu gak skang ni datang turun kl yer.. ada wat bisnes ke hihihi

DaZzlingLilLy said...

Yati-kebetulan datang kl ada keje skit yati..hehehe

. said...

maintain cun je lily...

-Babe-