Wednesday, August 24, 2011

Product Review: Kinohimitsu J'Pan Beauty Drink


Tak sia-sia aku cuba Kinohimitsu Beauty Drink nih..
perubahan yg paling obvious:

1.Neck line macam tak ketara sangat dah..kalo sebelum nih mmg line tu nampak dalam jugak..which is aku TAK SUKA!

2.Muka nampak glowing..dalam pic ni (tak edit apa2 pun) aku tak pakai foundation..just apply bedak cam biasa ja..tapi aku rasa puas hati..bila muka glowing tak payah nak apply mekap banyak2..pakai lip balm yg sheer color tu pun dah ok..


So skang ni aku dah beli 2nd box..RM149 for 16 bottles..supply utk sebulan..

Aku nak suggest utk sesapa yg rasa muka kusam teruk atau pun ada masalah cam kat dlm pic ni:


Ada tak salah satu problem mcm dlm pic kat atas tu?..
kalo nak kesan lagi cepat u all try yg ini..sebab kandungan kepekatan collagen dia agak tinggi 5300mg..yang aku minum tu cuma 2500mg...


Skang kat Guardian tgh promotion RM299 for 32 bottles..supply utk 2 bulan..
more info klik SINI


*Dah macam duta Kinohimitsu plak dah..nasib muka cam Thai skit bukan Jepun*

10 comments:

Hana Faza-same person said...

selamat bercantik2 di hari raya,lily! hehehe:)

Joy said...

bagus ni...mmg nmpk glowing

Bitt (double IS) said...

woww cunnyaaa ;)

best jugak nehhh info penyelamat neghhh

Lady of Leisure said...

omg, serious cantik kulit u beb.. glowing and flawless.. ni yang bikin i teruja nih..

Hanis MY said...

Wah lovely.. Makin lovely... Suka tgk... Nk try cr gk la kt sini tk pernah th pun

phatgurl said...

Menarik tapi bajet dah lari plak..huhuhu. Tonik dulu tu pecite? Tertunggu gak review, elok ke tak ek?

DaZzlingLilLy said...

Hana faza-thanks hana..hehe

Joy-akak leh try jugak..lets glowing togather..

Bitt-hehe..selamat menyelamatkan diri dgn info i yer..

Lady of leisure-lady pas bersalin baru leh try yer..skang tak sesuwai..

Hanis-entah2 kat sana lagi murah kan..u pun bertambah cantik la pasnih

phatgurl-owh himalaya tonic tu lambat lg nak leh review..i malas nak apply..

Caythrine Amanda said...

hi dear,i dh try tp mcm biase je..hm..last2 amik balik mkn prune iner shine tu pn ok:)

DaZzlingLilLy said...

Caythrine Amanda-hi...iyer lah kan maybe tak sesuai dgn u kinohimitsu ni..i pnh try inner shine tu tapi tak nampak kesan..kulit kita ni berbeza2 kan..kena pandai cari yg sesuai sgn diri kita

yunny love said...

huhu...memag nak ambik collgen yg ni lah...pnat gna lennox..x de apa prbhan pun