Tuesday, August 6, 2013

Dah Nak Raya???

Sedar tak sedar kejap ja nak raya dah..
mesti ramai yg dah balik kampung kan?
Aku mcm biasa lah mmg tak balik kg memana..
Tapi amik cuti ngalahkan org yg kg jauh nun di Johor..huhu
Tahun ni mmg takda persiapan raya ke apa sgt..
pakai aja baju raya tahun lepas yg baru sekali pakai tuh..
Cuma tak tahan terbeli gak rantai ni..














Ini bukan pohkong atau habib punya.
.ini dohkong ja dari forever21..haha..
Boleh lah dari takdak langsung..
Seriously tahun ni smuanya spoil..mmg not in the mood..
Tak sabar nak makan rendang my mum...
Aku mmg tak buat apa raya ni,kalo rajin nk buat kek..
tu ja yg mampu buat kot..

Ok lah utk kawan2 yg nak balik beraya tu,drive bebaik..
kalo ngantuk sila behenti dulu k..
Selamat memandu,enjoy ur journey..

3 comments:

Nurhayati said...

cantik necklace tu
traditional klasik cukup

selamat hari raya dear
kita pun raya ala kadar je
baju raya recycled thn thn thn sblom hihi

pena rozie said...

Selamat hari raya....

Has said...

nak tgk pic lilly pakai dohkong ni. serius lawa