Thursday, August 1, 2013

Tommee Tippee Royal Baby

Cute sangat..
U ols tak mau beli ker?
I yg tak memerlukan menda alah ni pun terasa cam nak beli sepasang..
Satu pink satu biru..
Apa yg aku baca,bottle ni limited edition so available kt uk aja..tapi leh order kan melalui seller kat uk..

--
This message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be c

2 comments:

phatgurl said...

Depa ni ada je strategy nak buat duit... Kita ni asyik la nak kena perabih duit... Hehehe

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com