Wednesday, July 31, 2013

Soap & Glory

Lama dah tak beli produk ni..
Last time mask habis pun mmg tak topup
Dengan erti kata lain,penjagaan kecantikan yang tak berapa nak cantik ni dah lama terabai..
Ala kali ni pun beli Fab Pores tu jer pun utk tujuan facial..yang lain mmg basic skincara lah macam body butter tu kan..wangi bau dia,ada vanilla,bergamot scents..

macam hair conditioner pun wangi sebab fruity smell..im more to fruity than floral smell..
harga mmg berbaloi sebab dapat 25% off..banyak tu..
Owh..fab pores tu dua kali pakai rasa cam berkesan untuk kecilkan pori kat pipi..cara pakai senang ja,apply kat T-zone and chin or tempat lain yg large pores tu,gosok sampai hilang biji hijau..than biarkan 15 minutes pastu cuci..
Harga asal RM45.90..tolak diskaun..sila kira sendiri k..

1 comment:

Khai♥Rin : anies said...

ni dijual kt farmasi ke?