Wednesday, July 17, 2013

Puasa Penuh?

Semalam ada terbaca artikel..kat mana ntah dah lupa..
Fouziah Gous dapat puasa penuh tahun lepas..iya lah still single ataupun dlm erti kata lain bukan pregnant pun,tapi dapat puasa penuh..best sesangat kot..
Macam aku mmg tak pernah lagi puasa penuh,masa zaman bebudak pun tak pernah puasa penuh..
Tapi bila pikir2 balik logik jugak..sebab pola pemakanan berubah masa bulan ramdhan ni..semestinya banyak faktor akan mempengaruhi hormon..tapi tak semua org yg bertuah dapat 'pelepasan' sebulan ni kan..
Buat sesapa yg nak puasa penuh,cara ni pun boleh pakai..

selanjutnya boleh baca di sini : FIQHMEDIC


1 comment:

Khai♥Rin : anies said...

Sy penah merasa sekali 2 thn lps..last year da hmpr tp ptg raya tetiba spoil...so miss sehari...