Monday, July 15, 2013

July 15th..

Ermmm..pejam celik pejam celik kejap ja dah 9 tahun..
Banyak kenangan pahit manis dan pengalaman yg mematangkan aku dalam mengenal erti kehidupan..erti realiti kehidupan yang bukannya indah macam kisah dongeng "and they live happily ever after"
Kata org,9 thn tu umpama umur kanak2 yg nak meningkat remaja dah..bukan lagi kanak2 riang yg hanya tau nak bermain ja..
Masa dan pengalaman mematangkan kita..bersyukur dgn apa yg dilalui selama ni..tuhan tu maha adil,dalam kesusahan dia akan datangkan kesenangan selepas tu..umpama lepas hujan akan terbitnya pelangi..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

Ayin Mm said...

mmg kena pujuk hati bersabar selalu. Bila hujan turun, kita berharap supaya cepat hujan berhenti, nak bertemu pelangi.

Khai♥Rin : anies said...

9 thn yg penuh cabaran jg kn? :-)

Has said...

cpt kan sebenarnya ms ni berlalu...