Thursday, July 25, 2013

Royal Baby

Wow..bestnya Kate and William
penantian berakhir jugak,dapat baby boy pulak tu..
Nama pun dah confirm baca kat BBC News
George Alexander Louis nama the royal baby..
Berseri-seri ja kate pas kuar hospital eh..post baby bump pun nampak lagi..
takpa pasni konfirm dia slim melim balik..

Semalam tgk news william kata baby tu muka mcm kate..mesti comel..
Aku rasa kate mesti lega sesangat sebab dapat baby boy,masa awal2 diorang kawin kan dia tak pregnant lagi..mesti stress sebab nak tak nak mesti kena ada pewaris takhta..tapi ok lah tak sampai 3 tahun pun dah dapat baby..

lawa plak dress kate kaler magenta tu..huhu

2 comments:

Khai♥Rin : anies said...

baby bertuah

p/s jemput join GA simple sy ye

Nurhayati said...

bole dikatakan satu dunia meraikan kelahiran prince ni kan. bertuah betul..