Saturday, October 17, 2015

Arch de Triumph Brow Crayon

Hello oktober..less than 3 month dah nk masuk tahun baru..keejapppp sangat...selalu nak update tapi tak 'ter'update..
Recently urban decay flagship store dah bukak kt klcc.tapital sempat lg nak ke sana..padahal sehari sebelum dahke nars..tapi UD blum bukak hari tu..nanti dh free boleh ke sana nak try beli  best 'eyeshadow base'in town..hehhehe
Sebelum ni i ols ada beli brow pencil..rasa best pulak brow pencil ni sebab ada sekali dgn highlighter.So senang dah tak lupa nak bwk kalau nak ke mana2.. Browpencil ni pun tak sengaja terjumpa masa tgh cari2 lotion kat sephora..tersembunyi sikit di celah2 hand lotion..
Arch de Triumph brow pencil dari Soap &Glory..harga pun tak mahal sgt dlm RM40+..first time guna terus suka..pakai sampai malam pn masih ok lg..application pn mudah coz sometime ada jugak brow pencil yg tak lekat bila kita lukis kat atas kening..nak2 lg yg kening tebal mcm i ols..part highlighter paling best ..apply skit ja then blend terus nampak mcm profesional make up artist yg lukiskan kening..hahahhaha
Kalau ada yg tgh mencari brow pencil..boleh try arch de triumph ..highly recommended..


5 comments:

efa fairuz said...

dah keje kl ke? hehe

DaZzlingLilLy said...

tak keja kl efa,cuti belajar..hehe

Linda ali asan said...

Lily, linda cari kt sephora klcc takde pun..huhu

DaZzlingLilLy said...

Linda-dia mcm tersembunyi skit aritu pun masa i cari..lily beli kat pyramid..kwn lily beli kat gardens..

Has78 said...

nak kirim :D