Thursday, February 13, 2014

Vintage


Ingat lagi tak seliper ni? Rasa cam semua org penah ada seliper BATA ni..dari kecik2 dulu aku mmgg suka seliper yg kanan tu..bila rosak mesti beli balik yg sama..design kiri tu aku tak suka,maybe bukan kaler kemerahan kot..
Semalam pi kedai BATA tgk ada lagi design seliper ni..skrang RM19.90..kalau 20 tahun lepas agaknya berapa harga seliper ni eh..hehe..
Terkenang balik zaman kanak2 riang..punya lasak main sampai putus seliper..nak2 lagi org kampung mcm aku ni..even seliper bata yg tahan lasak pun tak bleh tahan..mesti putus jugak kat depan tu..owhhhh terkenang zaman kanak2 dulu..bestttnyaaaa..if I can turn back time,definately will go to 1988..

5 comments:

Bitt (double IS) said...

masa kecik2 selipar ni paling best! :)

Mr. Z and Mrs. Z said...

dah lama x contact.lily dah xde fb ke9

DaZzlingLilLy said...

Bitt-ini salah satu must have item kan..

Tilla-nnt lily msg tilla..

nurul andeliana said...

wahhh.. lame tak jenguk blog sis.. selipar ni memang trend dulu2 kan..

mak slalu je beli.. tahan lame pulak tu

DaZzlingLilLy said...

nurul-hai dear...sis pun lama tak update skang ni..bz skit lately