Monday, March 3, 2014

NARSissist Eyeshadow Pallette

Ni lah bahayanya bila ke makeup store dgn girlfriend..
Asal tak mau beli apa pun,sekadar nak teman aja gf beli makeup..
Sekali hah...
Mekap pallette aku angkut bwk balik..
Tapi ok la puas ati ada 15 warna..
Sebelum ni mmg terpikir nak beli Nude pallette..bila tgk NARSissist Pallette terus berkenan..satu hal lagi pallette ni ringan senang masuk beg bila travel..kalau Nude pallette mmg berat skit..dah la handbag pun sediakala berat mcm bwk duit syiling RM1k..huhuhu..

Warna-warna NARSissist mmg cun,ada brownish..and ada yg ada glitter..senang nak pki siang ke malam mmg suit..
Tahun 2014 mmg tak beli dah eyeshadow..cukup lah satu pallette...hehe..
So far dah pki a few kaler..mmg cun warna2 dia kat mata..
Masa i beli yg ni last piece yer u ols..kalau u ols nak tunggu Mei nanti..harga RM290 utk satu pallette..

1 comment:

Has said...

lawa la color nye..berbaloi la kan.