Wednesday, May 20, 2015

Koleksi Raya 2015

Meriahhhh...sekali keluar collection utk Raya 2015..
Naik juling bijik mata nengoknya...


Emel by Melinda Looi pun dah bukak preorder melalui ZALORA dan EMEL by MELINDA LOOI



The blue hue ni pulak dari Mimpikita...kat IG mimpikita pun u ols boleh tgk semua koleksi untuk mimpikita lebaran 2015 mmg lawa2...price pulak ada dalam FB mimpikita..i ols and the gang semuanya suka Fern Top and Skirt..hehehe



FLORAYA ni pulak dari INNAI...u ols tgk IG innaigroup..memang terpegun..speechless..hehehe..lawa sangat..tapi ni semua koleksi made to measure..jadi paham2 lah kan...$$$$$ harus penuh tabung..hahahaha..tapi kalau mampu apa salahnya..


Yg ini pulak dari RIZALMAN for ZALORA...simple and classy..tak sabaq okeh kita nak tunggu 27th ni..okey gaji kita tak sentuh..sebab nak tunggu next week...

Selamat menjamu mata...

2 comments:

Khai♥Rin : anies said...

saya dah rembat sehelai tp ntah pakai ke x raya ni hahaah

DaZzlingLilLy said...

anies-cepatnya..i tak dpt lg yg btul2 menepati citarasa