Wednesday, May 13, 2015

Rizman Ruzaini for Tesco

Pejam celik pejam celik tak lama lagi dah Ramadhan...lepas tu syawal..
maksudnya tailor pun dah nak tutup tempahan..
Dan...ada yang takmo amik dah tempahan..sobsobsobsss
kain pun takdan nak p beli lagi..
Tapi dont worry kawan2 sekelian..
nanti akan ada Rizman Ruziani for Tesco

Ready made yang senang di cari..boleh pi tesco berhampiran...tapi tak semua tesco ada rasanya..nnt u ols check list tesco mana yg available RR pnya collection ni ya..

pastel yellow mmg lawa...rasa2 thn ni i ols nak cari yellow jugak..kalau jumpa yg berkenan lah..

Mint green pun cun...

hopefully harga berpatutan lah yer..
Kalau mcm last year punya collection dari Hatta Dolmat utk tesco..range dlm 200+ camtu..
Takper lah..tunggu nanti released i ols pi tgk nanti..

Tema apa u ols kali ni?
hehehehe...

6 comments:

Has78 said...

tema purple thn ni... :D

best said...
This comment has been removed by the author.
DaZzlingLilLy said...

has 78-purple pun lawa...jovian ada jugak purple

mr best-ada ja warna oren tu..

best said...
This comment has been removed by the author.
Khai♥Rin : anies said...

tp kan mcm thn lps sy tgk kt tesco, jahitannya menghampakan..harap2 RR punya design x jd mcm tu..

tema thn ni MERAH mak ngah hahaha

DaZzlingLilLy said...

anies-hopefully cantik nad berkualiti thn ni punya kan