Tuesday, December 6, 2016

Jann's Bacheloratte Party

Sorang lagi member dah nak kawin..
Yeayyyy...lama dah tak makan nasik minyak kawan2..





So kali ni sebab 'Cik Nisa' mai KL jadi boleh la we ols plan bacheloratte utk Cik Nisa yang bakal jadi puan tak lama lg ni..hehehe..Cik Nisa tu nama glamor baru dia sebelah bakal mertua panggil..
Kami kawan2 panggil nama lamor Jann..hahhaha..

Ahad lepas 4 Dec 2016 bertempat di Jibby East, kami 8 0rg berkumpul di sana dalam kul 4ptg..sayangnya Cik pah pulak takleh datan atas sebab2 yg takleh dielakkan...kurang lah sikit kemeriahan tu..


Sekali berjumpa ramai2 terasa kemeriahan..nasib la kitoran dapat table hujung sekali dalam bilik tertutup..tak la ganggu customer lain..gelak ketawa tu toksah habaq la punya hingaq.hehehhe
 Sambil tunggu makanan sempat la kami main game dulu..lawan tiup belon sampai pecah..Tapi memandangkan semua 'makcik2' ni takut nak bagi pecah di mulut, kena ubah terms jadi sapa2 pn blh pecahkan dgn apa2 cara..last2 ada la pemenang ..hahha tu pun kecoh dia cucuk dgn pin..

video
Makanan sampai semua pakat makan sbb dah lapar dahaga semua cukup..
Specialnya Jibby East ni sebab makanan semua sedap...harga mcm cafe2 lain jugak..not overpriced la..highly recommended ya!!




Ni antara food yg kami order..ada lagi sebenarnya burger..tapi tuan burger lapaq sgt dia tak bg amik pic dah..hahahha..
Lepas makan kitorang main satu lg game..Game Boom namanya..ni pun lawak jugak nak kena mengingat sifir u ols...hahhaha ..sampai last dah kena tukar sifir pulak..
Apa2 pun sgt fun walaupun terkejar2 nak prepare props yg serba sikit tu..cukup la semua kenyan and enjoy..tu yg penting..tak sabar tunggu seterusnya sapa yg nak kawin nnt kita organize lagi ya..


No comments: