Friday, February 17, 2017

The Mudzaffar Hotel, Melaka

Selain asam pedas, Melaka memang terkenal dgn makanan2 lain yg sedap2 kan?
Tapi i ols pi Melaka kejap aja, so tak sempat la nak p queue beli kuih keria yg viral tu..tgk lah next time kalau rajin ke melaka kita pi dating pulak..😍


Kali ni i ols stay di The Mudzaffar Hotel. Baru lagi bukak dalam seminggu mcm tu masa kitorang stay sana..hotel baru kan, memang cantik lah..carpet dia tu sgt cantik..i memang suka sgt..selain tu banyak lagi yg cantik tak terungkap..cewahhhh..
Hotel ni terletak sebelah MITC yer u ols..so dia bukan dalam town.Tapi nak ke town pun bukan lah jauh sangat..belakang hotel ada kapal besar, tak pasti lah sekali dengan hotel atau mcm mana..atau restoran hotel ke apa.. 

Swimming pool pun cantik..so akan nampak view kapal dari pool..


Harga bilik pun sangat ok, yang i ols ingat bilik deluxe RM222..tapi puas hati sangat sebab bilik besar..


Toilet sangat spacious..tak lepas lak nak snap semua..😅


Meh kita tengok interior hotel pulak..yang paling special i ols rasa tanga konsep rumah melaka ni..
ni gambar dari atas nak ke hall..

Nampak dak betapa besaqnya tangga..hehehe..

 Layan kan ja lah gambaq2 lain..tak larat nak taip dah..hehehe




Overall memang berbaloi stay sini..so kalau u ols nak ke Melaka nanti boleh la stay kat sini..restoran pun banyak area sini..dalam radius 1km aja..nak ke MITC pun blh jalan kaki aja..owh satu lagi kat hotel ni NO government rate ya..sebab rate kat sini dah special..


1 comment:

dear anies said...

cantikkkkkkkk sangattt