Tuesday, October 22, 2013

Levis Revel Jeans

"Fueled by a quest to create the "perfect jeans," Levi's® Revel offers patent-pending shaping technology, the highest-quality denim fabric, and innovative design details, all in an engineered fit that helps women around the globe look and feel their best everyday."

Actually Levis Revel Jeans for women ni dilancarkan early september aritu..tapi aku baru berkesempatan pi jenguk butik levis berhampiran..sempat la try posing2 Levis Revel ni..kat butik yg aku pi tu ada 4 design aja..Aku sebenarnya nak tgk yg merah tu..jeans dah ada beli masa raya aritu..so if possible nak cari kaler selain biru..

Yg first aku try ni straight cut warna biru..tapi mcm best jugak..

Yg ni pulak skinny cut warna hitam..kaler dia mcm wash off skit kat peha..so aku kurang minat,nnt lama2 nampak lusuh..kalau biru denim lusuh ok kot..hitam tak gemar sgt kalo lusuh..
Banyak lagi pilihan Levis Revel ni..kalo tgk website ada 8 design..banyakkan?

Tapi tak semua available kat butik..
Harga Revel adalah RM299..
Cutting berbeza,so sila pi try sendiri kot2 ngam dgn u ols..i target nak cari kaler merah tu...hehehhe..
kalau ada jodoh,ada lah..impikan Red Diamond..



4 comments:

Nurhayati said...

lama giler tak membeli levis.. rasanya last beli sblom kawin.

DaZzlingLilLy said...

yati-tu lah,i pun sama..skang beli mango je bnyk

Has said...

yati & Lilly: Has sokmo beli. setahun sekali. 2013 lom beli lg tp nye :D

DaZzlingLilLy said...

Has-akak cepat2 p beli..jadikan koleksi utk 2013 revel ni