Thursday, October 17, 2013

Nak cun punya pasal

Sapa takmau segak oiii..lg kes naya kalo nampak berumur dari usia sebenar..scary okeh!
So kalo takmau jd camtu,rajin2 kan lah diri berkorban skit utk kecantikan.pandai2 lah cari cara yg sesuai utk diri masing2 kekal cantik..kalo nak secantik miss world tu mmg mustahil kan,cukup lah sekadar dpt kulit yg sihat & bebas dari masalah..
Macam aku skang ni fokus utk penjagaan kulit muka,sbb bila umur meningkat pores mcm makin visible pulak and dark circle mmg ketara..haishhh..tu yg try serum repairwear laser focus..SA kata result blh tgk within 3 weeks..okey kita tunggu..satu lagi yg aku maintain pakai,moisturizer..asal beli 2 barang ja dlm kotak besar tu,pastu aku pun tanya mcm2 kat SA tu,dapat lah free 4 sample lagi..hehe..berbaloi..
Mask barbie tu tak free okeh! Beli sendiri kat SASA..skali try aritu mcm best..terus feeling cantik cam barbie..bahahahha..
Ok lah selamat bekerja u ols..aku masih cuti..dan jugak
SALAM AIDILADHA..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Nurhayati said...

dark circleku pun ketara huarghhh
eh comella yg barbie tu :)

Has said...

skincare clinique mmg best. lps 2 minggu guna nnt dah blh rasa/nmpk beza