Tuesday, December 24, 2013

Cathy Dolls

Hahhh..kan aritu kata nak cari menda2 comel ni..skali pi beli mmg puas ati..
Main amik masuk raga..banyak jugak yg aku angkut skali p beli..
Tapi berbaloi sbb harga biasa2 ja..
Tapi bila pas mandi,nak pakai mula pening sebab bnyk sgt nak sapu..hehe..but,being me..takda hal lah..mmg rajin bab sapu menyapu di badan ni..bau pun best..

Lotion make me snow tu best sebab ada glitter..feeling snow white pun ada..hehe..
Feminine wash pun best,dalam bentuk mousse..siap ada collagen..hahahaha..camna tu??
Kalo boleh nak tambah lagi koleksi cathy dolls ni..maybe next trip korang leh pesan kalo nak jugak..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

Khai♥Rin : anies said...

mesti wangi smpi ke sini ;-)

efa fairuz said...

Beli tang mana siap amek buh masuk raga? Nak jugak..wuwuw

Nurhayati said...

duluu rajin beli n rajin sapu menda2 mcmni. tapi skang asik je lupa. alasan sgtkan hhuhu

Leeds Al-Malique said...

hati-hati pi belah sana la ni weyhh..takuitt hehee..

aku pun sama la..gila membeli sbb semua comey sangat..sampai ada yg tak terpakai