Thursday, March 14, 2013

NARS Semi Matte Lipstick

My first lipstick for 2013..
Kali ni tukar ke NARS plak..slalu beli MAC, MAYBELLINE,DIOR or BOBBI BROWN jer..
Saja nak tukar selera..

Pilihan kaler agak banyak jgk utk semi matte ni..
Tapi yg aku nak takde plak..yg memenuhi taste yg available cuma kaler Catfight je..
aku suka Schiap atau Funny Face..

 Bila apply kat tangan kaler dia lebih kurang camni..
ala2 pinky mauve gitu..
Bila apply kat bibir nampak cam natural...


harga lipstick ni dalam RM86..


Pasni nak try lelain plak sbb my fren kata foundation+bedak dia bagus tak berminyak....


3 comments:

farah fauzi said...

kat mana jual Nars tu lily

Babe said...

ko order online ke?

DaZzlingLilLy said...

farah n babe-kalo online kat strawberrynet.com pun ada