Monday, September 16, 2013

Stress sikit aja..

Selamat hari malaysia semua..
Hari ni kan public holiday..mesti u ols smua tgh rileks2 kat umah..no more monday blues kan?..
I pun hari ni tido sepuasnya..penat dah 3 hari bekerja bawah panas bahang..alhamdulillah cuaca cantik tak hujan sejak 3 hari lepas..
Semalam apa kes ntah aku ni rasa stress sgt..hormon inbalance kot..tp pagi ni terjumpa gak ubat utk stress tu..so bila baca dah paham..kesimpulannya..learn to isolate and forget..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

Leeds Al-Malique said...

Rindu hang jugak babe! :)

Aku search & follow insta hang, approve naaa hehe

Has said...

bagus article ni. ok put the glass down.

Nurhayati said...

memang ada masa kita down
ada masa kita ok.
harap kita dapat kawal semua emosi tu kan.
terlebih pun tak boleh terkurang pun tak boleh :)

Mrs.Critical Thinking said...

Wow good one! Keep on writing dear!

DaZzlingLilLy said...

Leeds-lama dah tak hang out kan

Has-kita kan penah diskusi tajuk ni..hehehe tu yg share kt sini

Yati-a'ah mmg kena kawal emosi..kalo tak susah jadinya

Mrs critical thinking-thanks 4 ur support dear